Nog geen ervaring met een buttplug? Waarom zou je dit moeten proberen?

Upgrade jouw seksleven

Seksspeeltjes kunnen jouw seksleven een flinke boost geven. Wil jij gaan experimenteren met anale seks, dan is het wel belangrijk dat jij je daar op voor gaat bereiden. Je kunt gaan oefenen met een buttplug, zodat jij straks klaar bent voor het echte werk. Buttplugs zijn er in vele verschillende soorten en maten. Vibrerend of niet? De keuze is enorm. 

Buttplugs zijn er voor iedereen

Of je jouw bed nu deelt met een man of een vrouw, een buttplug is er voor iedereen. Er zijn mensen die anale seks pertinent niet zien zitten, maar als je er voor open staat, kan het je seksleven een boost geven. Rondom je kringspier zitten veel zenuwen, dus vanzelfsprekend zal je hier enorm opgewonden van raken. Voor de mensen die anale seks met hun partner nog niet zien zitten is een buttplug een geweldig alternatief. Wanneer jij gewend bent aan een buttplug kan jij eventueel de volgende stap zetten met jouw partner. Jouw lichaam is immers al voorbereid en dat maakt de anale seks net wat gemakkelijker.

Welke verschillende buttplugs zijn er?


Heb jij nog nooit een buttplug gebruikt? Dan gaat er een hele wereld voor je open met veel meer soorten buttplugs dan jij ooit had verwacht. Vind jij een eenvoudige buttplug al helemaal geweldig? Dan zal jij een vibrerende buttplug helemaal te gek vinden en wordt jouw hoogtepunt nog spectaculairder. Er zijn zoveel verschillende modellen waar jij mee kan gaan experimenteren. Wil je bijvoorbeeld met een opblaasbare buttplug aan de slag of wil je een buttplug met een mooi steentje aan de onderkant? 

Ontdek het hier!

Start met experimenten en ontdek vooral wat jij lekker vindt en wat voor jou werkt. Wellicht gaat er een wereld aan intense orgasmes voor je open.
  • © Copyright 2022 — bdesired
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.