BEZORGING

Voor een online bestelling hanteren wij een vast bedrag van €6.95 euro verzendkosten. Is het aankoopbedrag hoger dan €80 , dan versturen wij de bestelling gratis naar u op. 
Voor bestellingen die online op werkdagen voor 15:00 uur bij ons binnen komen streven wij er naar deze dezelfde dag nog te verzenden. De bestelling wordt door DHL Parcel bij u aangeboden volgens onderstaand schema. Bestel je in het weekend? Hou er dan rekening mee dat de bestelling niet de volgende dag in huis is.
Let op! Tijdens feestdagen kan uiteraard van dit bezorgschema worden afgeweken.
Bestelling geplaatst op Voor 15:00 uur Na 15:00 uur
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag
Zondag Dinsdag Dinsdag
Wij geven DHL Parcel de instructie dat zij het pakket niet bij de buren mogen afleveren, ondanks dat de bestelling volledig blanco wordt verpakt. Betrouwbaarheid en discretie staat bij ons op nummer 1! Op de verpakking is dan ook geen enkele verwijzing naar deze webshop of onze fysieke winkel te vinden.Zodra wij de bestelling hebben verzonden ontvangt u van ons per mail de Track & Trace-code waarmee u het pakketje op www.dhlparcel.nl kunt volgen. Heeft de bezorger van DHL Parcel u niet thuis getroffen, dan zal hij de volgende dag nog een poging doen. Heeft u inmiddels al een kaartje van DHL Parcel ontvangen? Ga dan naar www.dhlparcel.nl en log in met de persoonlijke code die op het kaartje staat. U kunt zelf bepalen of DHL Parcel nog een poging moet doen of dat het pakketje naar een DHL Servicepoint dient te worden gebracht.  

 

  • © Copyright 2024 — bdesired
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.